JEUGDPAGINA HHG RIJSSEN

Deze pagina verversen we regelmatig met nieuwe activiteiten, video's, foto's, winacties, etc. voor de jeugd van onze gemeente.

Activiteiten

  • Alle leeftijden: Verrassingsrit zaterdag 26 juni

    Op D.V. zaterdag 26 juni a.s. organiseert het activiteitencomité van onze gemeente een verrassingsrit per auto voor het hele gezin, jong en oud.

    Met behulp van een routebeschrijving gaan we genieten van een rit van ongeveer 40 kilometer door de omgeving van Rijssen. De volwassenen beantwoorden de vragen in de beschrijving, terwijl de kinderen een eigen wedstrijd met andere opdrachten hebben.

    Op de route staan diverse posten, bemand met bekende HHG-ers, waar je opdrachten moet uitvoeren of vragen moet beantwoorden. En natuurlijk wordt je volgestopt met allerlei lekkers. Warm en koud. Want we weten dat het etenstijd is!

    Klik hier voor verdere informatie en om je op te geven.

  • 4-23 jaar: Jeugddag zaterdag 10 juli

Fotogalerij

Hieronder staan de resultaten van de kleurplaatactie rondom Goede Vrijdag en Pasen. Je kunt nog steeds een kleurplaat of knutselplaat opsturen (zie hierboven).

Videoboodschap

Zijn er naar aanleiding van deze videoboodschap vragen, opmerkingen of suggesties, we horen het graag. Of wil je gewoon even bijpraten, wij zijn er voor jullie! ds. H. Lassche: 06-39764696 diaken Bram Karels: 06-53930629