JEUGDPAGINA HHG RIJSSEN

Deze pagina verversen we regelmatig met nieuwe activiteiten, video's, foto's, winacties, etc. voor de jeugd van onze gemeente.

Activiteiten

  • Aangepaste dienst 16-05-2021

    D.V. zondag 16 mei 2021 zal er 's middags om 15:00 uur opnieuw een kerkdienst worden belegd voor kinderen en anders begaafden. Op eenvoudige wijze zal het Woord verkondigd worden. Het thema van deze dienst is 'Bartiméus' n.a.v. Markus 10:46-52. Ds. H. Lassche zal in deze dienst voorgaan.

    I.v.m. de regels rondom corona kunnen jullie de dienst alleen bijwonen als jullie hiervoor persoonlijk zijn uitgenodigd. Heb je geen uitnodiging gekregen? Dan kan je deze dienst ook thuis meemaken. De dienst is te volgen via Youtube, Kerkomroep en de kerktelefoon. Kijk hiervoor op de 'Live luisteren'-pagina. De liturgie kan je hier downloaden.

Fotogalerij

Hieronder staan de resultaten van de kleurplaatactie rondom Goede Vrijdag en Pasen. Je kunt nog steeds een kleurplaat of knutselplaat opsturen (zie hierboven).

Videoboodschap

Zijn er naar aanleiding van deze videoboodschap vragen, opmerkingen of suggesties, we horen het graag. Of wil je gewoon even bijpraten, wij zijn er voor jullie! ds. H. Lassche: 06-39764696 diaken Bram Karels: 06-53930629