Autopuzzeltocht 2022

 

Zaterdag 25 juni is het zover: de autopuzzeltocht. Het doel hiervan is om de onderlinge contacten tussen de gemeenteleden verder aan te halen. In navolging op de vorig jaar georganiseerde verrassingsrit wordt dit jaar een autopuzzeltocht georganiseerd. 


We vertrekken tussen 17:00 en 18:00 uur bij Haase Bouw in Rijssen en we eindigen bij de Westerkerk. Onderweg zullen er een aantal stoppunten zijn en bij de kerk is ook ruimschoots gelegenheid elkaar te ontmoeten. Daarnaast zal er bij de kerk en onderweg ook gezorgd worden voor eten en drinken.

Hoewel iedereen van harte welkom is, willen we wel graag een indicatie hebben van het aantal deelnemers. Zodoende kunnen we onze inkopen goed inschatten Wilt u daarom op onderstaand opgaveformulier aangeven met hoeveel personen u denkt te komen?

Tot slot: De deelname is gratis. Een bijdrage in de kosten is dus niet verplicht. Maar er staat wel een (originele) collectebus klaar voor het geval u een bijdrage wilt geven. En doneren via een aanwezige QR code kan ook. 

Vragen of suggesties? Mail naar activiteiten@hhgrijssen.nl.

We hopen op een massale opkomst. Tot zaterdag!

Vul hier de naam van het gezinshoofd in.
Vul hier in met hoeveel volwassenen u wilt komen.
Vul hier in met hoeveel kinderen u wilt komen.